Flexibiliteit, dat bieden wij vóór alles. Onze machines zijn zo afgesteld dat we snel en efficiënt zowel enkele prints als middelgrote producties kunnen realiseren. We hebben letterlijk alles in huis om snel met nieuwe producten aan de slag te gaan, zonder tijdrovende en kostbare opstartwerkzaamheden. Zelfs onze prototypes verlaten het bedrijf niet zonder geautomatiseerde optische inspectie. Dankzij deze flexibele en efficiënte werkwijze en onze jarenlange expertise zijn we specialist op diverse gebieden binnen de elektronica.

Apparaten en gebruikers verbinden, daar gaat het steeds meer om op het gebied van elektronica. Wij hebben ons toegelegd op zowel draadloze communicatiemedia (Wi-Fi, Zigbee, 6LowPAN, GSM/GPRS/UMTS, IrDA) als bedrade communicatiemedia (RS-485, RS-232, CAN, Ethernet, Glasvezel). Welke technologie geschikt is voor de toepassing die u in gedachten hebt, hangt onder andere af van de omgeving, security- en betrouwbaarheidseisen en vermogensvoorziening. Daarin denken we graag met u mee. Daarnaast maken we diverse internet-of-things-oplossingen met onze eigen draadloze modules.

Zonder sensoren functioneert elektronica niet. Op basis van de informatie die sensoren geven, trekken elektronische toepassingen hun conclusies en sturen ze actuatoren aan. De razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van betaalbare sensoren volgen wij op de voet. Zo kunnen wij de laatste micro-elektromechanische sensoren – in miniatuurformaat – aan uw product toevoegen, om bijvoorbeeld luchtvochtigheid, druk, versnelling, GPS-coördinaten en lichtintensiteit te berekenen. Maar we werken net zo makkelijk met traditionele sensoren met een analog front-end, die onder andere pH, geleidbaarheid of temperatuur meten.

Bijna elk elektronisch apparaat is voorzien van een embedded microcontroller, die de signalen van sensoren omzet in de juiste actie. Wij ontwikkelen de software voor de microcontroller, de zogenoemde firmware. Onze software-bibliotheek is inmiddels zo groot dat we elk nieuw product snel operationeel kunnen maken. We bieden legio oplossingen, van remote firmware-updates tot real-time embedded operating systems.

Een led met een drukknop, toetsenfolie of een full-color grafisch display met een capacitive touchscreen: voor elk budget ontwikkelen we een gebruikersvriendelijke interface. Inmiddels hebben we al vele oplossingen succesvol geïmplementeerd; de mogelijkheden op dit gebied zijn eindeloos.

Kan een bestaand product niet geleverd worden of zijn componenten obsolete? Met onze brede kennis kunnen wij een product zodanig analyseren dat we het vervolgens kunnen reproduceren, met componenten die wél voorradig zijn.