Al meer dan twintig jaar levert Kago ons de elektronica voor de automatisering van klimaat-, irrigatie- en arbeidsregulatie. Dat startte bij PB, een van de voorlopers van HortiMax. Als partners gaan we gezamenlijk projecten aan, waarbij Kago de elektronica voor zijn rekening neemt en wij de functionaliteit. Zo hebben we samen de CompactiMa Input/Output Modules voor procesbesturing ontwikkeld. Het is prettig samenwerken met Kago; het is bijna alsof ze collega’s zijn. Ze komen tot de meest optimale, flexibele oplossing en zijn zeker in de aanloop naar projecten heel betaalbaar. De  lijnen zijn kort. Ingewikkelde trajecten, daar houden we allebei niet van. Daarin vinden we elkaar. En dan zijn het ook nog eens aardige mensen.
Ad de Koning, Director Research & Development HortiMax Growing Solutions

Kortlopende ontwikkeltrajecten besteden wij regelmatig uit aan Kago. Wij leveren het pakket van eisen en in tweespraak komen we op het eindresultaat. Onderweg wijzigt er nog wel eens wat; dat heb je met innovatieve technieken. Van tevoren weten we dat we sommige dingen pas zien als we aan de slag zijn. Kago is daarin een heel prettige partij om mee samen te werken. Ze buigen mee, maar komen ook met gedurfde, vernieuwende oplossingen met eigentijdse hardware en software. Hun elektronica is lean & mean: geen component is overbodig. Er werken daar een paar knappe koppen! En niks is ze te gek. In het weekend of ’s avonds bellen vinden ze geen enkel probleem. When the going gets tough, the tough get going, dat is Kago. Van productie tot verzending, alles is even verzorgd en iedereen even gemotiveerd. Het voelt alsof ze onderdeel zijn van het bedrijf, zo zijn we op elkaar ingespeeld. Als een project is afgerond, vieren we dat samen.
Albert van der Hout, BU manager Hacousto Holland BV

Toen ik op zoek was naar een partnerbedrijf voor de ontwikkeling van een multisensor, tipte iemand uit mijn netwerk mij Kago. Tijdens onze eerste afspraak verstonden we elkaar meteen. Ze begrepen precies waar ik naar op zoek was. Inmiddels hebben we inderdaad samen een multisensor ontwikkeld, een apparaat waar verschillende sensoren aan ‘gehangen’ kunnen worden voor het meten van onder andere waterstof, druk en temperatuur. Kago tekende voor de elektronica. Op technisch vlak maken ze waar wat ze beloven. Ze doen wat ze zeggen, en dat doen ze heel direct. Ze zijn wars van mooipraterij: ze vertellen wat kan en wat niet kan. Wie op zoek is naar een partij die meedenkt en value for money geeft, moet bij Kago zijn.
Willem van Raalte, eigenaar Da Vinci Laboratory solutions BV

Een flexibel ontwikkelbedrijf met productiecapaciteit, dat is Kago Electronics. Ik ben al jarenlang een van hun leveranciers. Sinds kort werken we samen aan een internet-of-things-toepassing, easyRF. Al pratend kwamen we op dit idee. Zij doen de ontwikkeling en fabricage, wij de verkoop en marketing. De vertaalslag van concept naar een stuk hardware, dat kun je aan Kago overlaten. En ze zijn snel: in no time hadden ze een module ontwikkeld. Zo konden we het product meteen lanceren op het D&E event. Dat kenmerkt onze samenwerking: de communicatie is duidelijk, we laten elkaar vrij maar kunnen ook dingen van elkaar vragen. Daarnaast denken ze goed mee en tonen ze initiatief. We zitten vaak op één lijn qua gedachte.
Arco Snoey, Managing Director TOP-electronics BV