Kago Electronics BV ontwikkelt en fabriceert printplaten voor industriële systemen. Flexibiliteit en efficiëntie kenmerken ons. Met onze jarenlange expertise en kennis van de laatste ontwikkelingen op de elektronicamarkt, voegen wij state of the art toepassingen toe aan elk elektronisch product. Dat kan gaan om een enkele print of om middelgrote producties tot ongeveer honderd stuks per type per maand. Ons machinepark kunnen we op maat afstellen, waardoor onze prototyping-trajecten snel verlopen.

99% van wat we produceren hebben we zelf ontwikkeld. We beschikken over een exclusieve voorraad aan vaste componenten, waardoor we kostenbesparend en snel kunnen werken en altijd een up-to-date voorraad voorhanden hebben. Bij ons staat niet de kwantiteit, maar de kwaliteit van de pcb’s die we produceren voorop.

Kago Electronics BV bestaat uit eigenaren Jouke Zijlstra en Martijn de Boer en een team van zeven ontwikkelings- en productiemedewerkers.

Onze werkwijze

First-time-right, daar geloven we niet in. Wij gaan voor first-time-almost-right. Een extra prototype gaan we niet uit de weg: met het eerste prototype tackelen we de kinderziektes. Omdat ons machinepark op maat is in te stellen én we met vaste, ons bekende componenten werken, is dat veel sneller en goedkoper dan het maken van een perfect eerste prototype. Dankzij datzelfde flexibele machinepark ondergaat elk prototype bij ons een geautomatiseerde optische inspectie. Wij werken van a tot z: van inkoop tot voorraadbeheer, van ontwikkeling tot uitvoer. Raakt een component in onbruik, dan voeren wij voor u de last-time-buy uit, waarna we na een redesign van uw product een geschikt alternatief component voor u gaan toepassen. Bij ons heeft u maximale continuïteit voor uw product. Met vrijwel al onze klanten hebben wij dan ook een jarenlange relatie.

Samenwerkingen

Als u grotere aantallen nodig heeft, onderhandelen wij voor u met onze vaste partners in Europa en Azië. Voor elk product weten we precies welk bedrijf we moeten inschakelen. Het voorwerk, in de vorm van een prototype en een nulserie, nemen wij ze uit handen. Dat scheelt tijd en geld. Zo kunnen zij meteen aan de slag met waar ze het beste in zijn: efficiënte seriemassaproductie. Voor de looks van uw product brengen wij u graag in contact met gerenommeerde designers.

Passie

Door het vervullen van de uiteenlopende wensen van onze klanten, zoeken we dagelijks de grenzen van de mogelijkheden op elektronicagebied op. Dankzij onze contacten met toeleveranciers en fabrikanten zijn we daarnaast altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hoewel elektronica meestal onzichtbaar haar rol vervult, bepaalt het de levensduur en het goed functioneren van uw product. En daarmee het succes van uw product. De ervaring van een elektronica-expert is dan ook onmisbaar, en wij vervullen die rol dan ook met veel passie!